10 redenen om naar VegFest te gaan dit weekend!


1. Vegan cupcakes en taart! Voor de gevorderde zoetekauw: Heavenly Cupcakes al geprobeerd? Wij wel en de cupcakes zijn inderdaad heavenly!!! En Tea & More is er ook met onder andere vegan Schwartzwalder Kirsch, woahhh! 

2. Loop bekende vegans tegen het lijf. Kende je Lucia bijvoorbeeld al, het meisje die kalfje Kees vrijkocht? Of Kiwi Eats, de vegan YouTuber die je de weg wijst als vegan in Nederland. Nou, dan heb je geluk, want zij zijn er dus ook zondag! Grijp die kans om een handtekening te vragen, op de foto te gaan of gewoon om een leuk praatje te maken. 

3. Onbijt met patat bij Manneken Pis! Viva las Vega's heeft geregeld dat Manneken Pis eivrije mayo bij de patat serveert. Daarom willen ze zondag een recordpoging doen voor de langst rij voor patat ooit. Zondag om 11 uur 's ochtends, zien we je daar? Wij staan met een enorme zak patat met een giga klodder eivrije mayo. ;) Yum!!

4. Maak kennis met Robin Schaper! Ok, we zijn niet helemaal onpartijdig, want Robin is de voorzitter van Even Geen Vlees, maar wij vinden zowel Robin als zijn boek 'Vlees is dood, lang leve groente' helemaal te gek. Nu is je kans om een praatje met hem te maken en je boek te laten signeren!

5. Koop kerstkaarten van Maria. Maria Tiqwah van reclamebureau Colourful Green kan prachtig tekenen. Zij heeft zondag ook een eigen stand, waar ze schilderijen verkoopt en supervrolijke kerstkaarten. De opbrengst van de kerstkaarten gaat ook nog eens volledig naar het goede doel Plenty Food!

6. Haal vega petfood in huis. Heb je een kat of hond? Laat ze eens kennismaken met vega huisdierenvoedsel, wij zijn erg benieuwd of het in de smaak gaat vallen! 

7. Ga naar de lezing van Dos Winkel. Als je nog nooit naar een lezing van Dos bent geweest, pak dan nu je kans, want deze man kan prachtig vertellen over de zeeen en oceanen. Of kies voor een van de andere lezingen, over bijvoorbeeld vega ondernemen, huisdiervoer of TTIP.

8. Kom genieten van de mega fijne sfeer. Hier komen dus allemaal mensen die net als jij gek zijn op eten, maar ook op dieren en de wereld om hun heen. Een feest van herkenning dus. Een warm bad. Of misschien voor jou een eerste kennismaking met die extreme gekkies die geen dieren meer eten? Hoe dan ook: deze dag zal aangename ervaring voor je zijn, dat garanderen we je. 

9. Been there, done that, bought the T-shirt! Bij de stand van Vega-Life kan je terecht voor toffe kleding (bijvoorbeeld een super awesome PlantBeast T-shirt), schoenen en meer leuks. 

10. Eten, eten, eten. We gaan niet naar huis voordat alles op is! ;) 

Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet