Cadeautje van LUSH voor onze campagne!

LUSH kennen jullie natuurlijk wel van de overheerlijk ruikende zeepjes, lotions en scrubs. Alleen al als je een van de winkels instapt, voel je je als herboren en ondergedompeld in een warm bubbelbad. 

Maar LUSH is ook nog eens een enorm idealistisch bedrijf. Ze geven donaties aan kleinere goede doelen, die mooie plannen hebben om de wereld beter te maken. En nou zijn wij daar een van! Tot onze grote vreugde heeft LUSH een donatie overgemaakt van maar liefst 3000 euro, als bijdrage aan onze postercampagne waarmee wij Nederland gaan inspireren om vaker te kiezen voor plantaardig in plaats van dierlijk!

En het bijzondere is dat LUSH zelf geen gebruik maakt van mainstream reclame, want ze willen niet meedoen aan deze commerciele race. Reclame maken kost immers enorm veel geld, en dat geld gebruiken ze liever om de wereld beter te maken. Hun producten gaan ondertussen als warme broodjes over de toonbank, gewoon omdat ze de beste zijn! Daar zijn geen dure reclamecampagnes voor nodig. 

Maar ze staan wel achter onze reclamecampagne. Want zij steunen onze missie om mensen beter te informeren over het verhaal achter vlees: de impact die vlees heeft op het klimaat, de natuur, de dieren en de mens! Bedankt LUSH! 

Wil jij ook bijdragen? Dat kan hier

Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet