Strike a vegan pose!

Afgelopen donderdag en de zaterdag ervoor was ik te vinden bij CrossFit Vastberaden in Amsterdam... niet om te trainen, zo sportief ben ik helaas niet, maar om sportieve mensen op de foto te zetten. Niet zomaar sportieve mensen, maar 100% plant powered fit people die er werk van maken.

Jullie kenden onze Fedor al, de hunk die onze reclameposter siert, met daarbij de tekst "Ontdek de kracht van plantaardig!" Fedor spreekt graag voor groepen, hij wil namelijk zoveel mogelijk mensen inspireren om te kiezen voor plantaardig in plaats van vlees, vis, zuivel, eieren etc. Hij was niet bij deze shoot (want van hem hadden we al de te gek gave foto die je op de poster ziet), maar we wilden hem toch even noemen omdat hij een van de zes vegan sporthelden is die wij zien als rolmodel voor iedereen die gezond wil zijn én wil bijdragen aan een betere wereld.

http://vegananimal.nl/

Tom en Cilla zijn ook van die fijne rolmodellen! Tom doet aan MMA en Cilla aan CrossFit. Ze leven nu al een tijdje zonder dierlijke producten en zijn hier helemaal blij mee! Daarom helpen ze ook andere mensen het plantaardige pad op via het blog squatcilla.nl en het vlog Vegan Animal (ze hebben ook een toffe t-shirt lijn trouwens). 

Janneke is een professioneel roeister die zelf vooral merkt dat haar lichaam sinds ze 100% plantaardig eet sneller herstelt na het sporten. Ze heeft dan ook een boek geschreven genaJanneke van der Meulenamd "Supersnel herstel!" om andere sporters te inspireren om te gaan voor het beste voedsel voor een atleet.

Sanne VisserSanne is ook een topsporter: onlangs werd ze Nederlands kampioen powerliften. Dit is nou wat we noemen Plant Power. Geen vlees nodig dus om krachtig en sterk te zijn, dat laat Sanne goed zien!

Jeremy ReijndersEn dan is daar de sexy atleet Jeremy! Hij geeft ook CrossFit les, dus als je hem wilt ontmoeten, pak dan een lesje mee. Zijn afgetrainde lichaam is "Powered by Plants" zoals hij het zelf zegt. Dat zouden er meer moeten doen. ;) 

Dank aan Tom, Cilla, Janneke, Sanne, Jeremy, CrossFit Vastberaden en natuurlijk de geweldige fotograaf Matthieu voor deze te gekke shoot en het prachtige beeldmateriaal. Mooie mensen zijn jullie, dus het gaat sowieso een mooie campagne worden!!!

Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet