Ons jaar begint met mooie marketing!

We hebben namelijk een gratis stopperabonnement gewonnen voor een maand, ter waarde van 650 euro! Bedankt Stopperadvertenties.nl! 

Gemiddeld worden er per campagne/per maand 20 printadvertenties geplaatst in Nederlandse dagbladen en kranten, met een totale oplage van ruim 710.000 en een advertentiewaarde van 12.000 per maand. Dus we hopen dat we met onze nieuwjaarswens meer dan 710.000 mensen bereiken!

Een stopperabonnement is geen garantie op reclame: kranten en dagbladen mogen zelf kiezen uit de beschikbare advertenties van goede doelen om hiermee lege ruimtes op te vullen. We hopen op de goodwill van verschillende redacties!! Duimen jullie met ons mee?

Over de advertentie: gezond eten is het meest genoemde goede voornemen onder Nederlanders. Hierbij wordt vooral gedacht aan "meer groente, minder koolhydraten en minder zout". Meer groente en minder zout eten zijn natuurlijk goede gewoontes, maar koolhydraten hebben we nodig om aan onze energie te komen. Bovendien lijken mensen niet te beseffen dat we veel meer vlees eten dan goed voor ons is: de gemiddelde Nederlandse man eet bijna één kilo vlees per week, en dat is twee keer zoveel als veilig en gezond is. Met onze advertentie willen we bijdragen aan de bewustwording hierover. Nederlanders moeten weten dat minder of geen vlees eten bijdraagt aan een betere gezondheid. Want veel vlees eten verhoogt het risico op diabetes type II, darmkanker, hart- en vaatziekten en zelfs longkanker. Belangrijk dus om de Nederlandse burger hier beter van op de hoogte te brengen. 

De advertentie is ontworpen door Maria Tiqwah van reclamebureau Colourful Green. Ook Mittch Maree (de ontwerper van ons logo) van reclamebureau Chasing Change heeft geholpen met het aanleveren van de advertenties. Dank aan deze topdesigners! 

En goed en gezond 2017 toegewenst!!

Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet