Even Geen Leer!

Ik hou enorm van 2ehands kleding, op de foto zie je bijvoorbeeld een spijkerbroek, grijs vest en muts die 2e hands zijn! Ook m'n laatste paar sneakers was niet helemaal nieuw, maar ik heb er toch een jaar met volle tevredenheid op gelopen. En nu is dan de tijd aangebroken voor een chique vers paar schoenen uit de winkel.

Leer koop ik liever niet meer, omdat dit steunt op het gebruik van dieren en dat vind ik niet lief. Ik heb zelfs een paar schoenen dat echt lijkt op suede terwijl ze zijn gemaakt van plantaardig materiaal, maar ik vind het niet fijn om ze te dragen, want ze lijken zo echt en ik wil suede niet promoten (ze staan me namelijk heel erg goed en tja dan wil iedereen natuurlijk suede schoenen). ;) 

Dit keer zocht ik schoenen uit die een unieke look hebben, lekker zitten, stoer zijn en en helemaal eco zijn en dus niet van leer: de witte 'London Walker Boots' van het merk Eco Vegan Shoes. Je denkt misschien: Eco Vegan Shoes? Dat klinkt niet super spannend... Maar de London Walker Boots, die zijn echt helemaal te gek! Verkrijgbaar in allemaal te gekke kleuren. Ik heb ze in het wit, die vond ik helemaal te gek! Je hebt ze ook in grey, die zijn gebroken wit, maar bijvoorbeeld ook in het rood en limoengroen. Is dat niet awesome? Ze zijn trouwens online te bestellen, maar je kan ze ook kopen bij Vega-Life in Amsterdam (dan kan je ze van tevoren passen, wel zo handig!). 

We hebben voor m'n vriendje Amado ook gelijk een paar gehaald. Dus ik heb de hoge witte London Walker Boots en Amado de lage grey London Walkers Boots. Overal waar we komen bewonderen mensen onze schoenen haha. En daar zijn schoenen voor bedoeld nietwaar? Ok, naast dat je er lekker op kan lopen... en dat kan zeker met deze Eco Vegan Shoes! 


Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet