Ik investeer in Plantastic Health Hub! Dit is waarom

Kende je Tom van het YouTubekanaal VeganAnimal en Cilla van het blog SquatCilla al? Ze doen goed werk met het delen van kennis over gezonde voeding en de vegan lifestyle en openen nu een zaak in Rotterdam! Hier lees je waarom ik hierin investeer en hoe jij dat ook kan doen.

Wat is de Plantastic Health Hub precies?

Om een goed beeld te krijgen, kan je kijken naar dit filmpje. Vanaf minuut 1:30 zie je het pand waar Plantastic Health Hub waarschijnlijk gerealiseerd gaat worden. Het wordt een horeca/detailzaak: 75% horeca met (Tom en Cilla kennende) hele lekkere en gezonde gerechten op de menukaart en 25% detailhandel met duurzame mode en tassen en cruelty free beauty producten. Ook zullen hier workshops worden gegeven en ontvangen Tom en Cilla hier klanten die coaching nodig hebben op het gebied van voeding en gezondheid.

Waarom investeren?

1. Vegan is booming. Hiervoor hoef je alleen maar een kijkje te nemen op ons Twitter account. De media berichten tegenwoordig zo vaak over allerlei vegan ontwikkelingen dat het bijna niet bij te houden is. Bovendien liegen de cijfers er niet om: de omzet van de vleesvervangerbranche is vorig jaar alleen al met 17% gegroeid (bron: DuurzaamNieuws)!

2. Gezonde voeding/leefstijl is booming, kijk maar naar al die (vegan) fit people die binnen no time een groot aantal volgers opbouwen op Instagram. Of kijk naar het succes van The Green Happiness.

3. Rotterdam is booming. De toeristische sector groeit als een malle, harder zelfs dan in Amsterdam (bron: Parool)! En steeds meer reizigers plannen een 'foodie trip' waarbij lekker eten centraal staat (bron: Voyago). Ik durf te wedden dat Plantastic veel bezoekers vanuit allerlei hoeken van de wereld gaat krijgen!

4. Tom en Cilla zijn een sterk team. Ik verbaas me erover hoe snel Cilla de ene na de andere informatieve en lekker weg lezende blog eruit gooit. Tom zorgt ondertussen voor prachtige foto's en sterke designs. En samen maken ze hele toffe video's. Kortom: als er twee zijn die weten hoe je een concept kan neerzetten, dan zijn deze het wel. Wie weet wordt Plantastic Health Hub nog wel een keten! Fingers crossed. ;)

5. Je investeert in de vegan beweging en krijgt er ook zelf iets voor terug! Natuurlijk zit er altijd risico aan vast als je ergens in investeert - hoewel dat in dit geval erg klein is als je kijkt naar de groei van de vegan markt. Investeer daarom een bedrag dat jij kunt missen en graag wilt investeren in de verdere uitbouw van de vegan beweging. Zo heb ik 100,- euro geïnvesteerd. Jouw investering krijg je -als alles op rolletjes verloopt- vanaf 2020 in negen termijnen terug, met 6% rente. Dus je verdient er ook nog eens wat mee!

Wil je ook investeren? Ga dan gauw naar https://crowdaboutnow.nl/campagnes/plantastic en zet jouw geld aan het werk!

Je kan overigens ook gewoon een donatie doen. Alle beetjes helpen. :)


Help jij ons werk mogelijk te maken? Doe dan een donatie of word donateur van stichting Even Geen Vlees:


Deel 'Top 10 vleesvervangers voor vleesliefhebbers' op Facebook en/of Twitter:

Tweet

Hoi! Ik ben Armanda, oprichtster van stichting Even Geen Vlees. Wij houden ons bezig met de beeldvorming rond vlees versus vegan. Er is meer transparantie nodig over de milieu- en gezondheidsnadelen van dierlijke producten, zodat mensen weloverwogen keuzes kunnen maken. Daarnaast willen we graag meer reclame voor de plantaardige leefstijl, zodat mensen geïnspireerd en verleid worden om betere voedselkeuzes te maken.

Op dit blog lees je wat mij zoal opvalt en bezighoudt. Leuk dat je meeleest en natuurlijk leuk als je af en toe eens een blog deelt. Groetjes en veel leesplezier!

Volg me ook op Facebook, Twitter en/of Instagram!Deel 'Soja of vlees - wat is duurzamer?' op Facebook en/of Twitter:

Tweet
Tweet
Tweet

Deel 'Verbied vleesreclames, en wel zo snel mogelijk' op Facebook en/of Twitter:

Tweet