Ben jij zelf 'vega-curious', maar is er niemand in jouw omgeving die al vega is? Of wil je graag meer mensen leren kennen die vega zijn en meer leren over wat de vega leefstijl allemaal te bieden heeft? Dan moet je zeker eens een vegan evenement bezoeken.

Het is echt een aanrader en enorm leuk om een vegan food festival te bezoeken waar je van alles kan proeven, zien en ervaren... en toffe mensen kan ontmoeten!

Lees ook: "Wat heb ik geleerd van VeggieWorld?"

Ook tof als je eenmaal thuis bent in de vegan lifestyle: acties. Zo kan je met de Save Movement bij een slachthuis de laatste eer bewijzen aan de dieren en getuige zijn van wat er gebeurt in ons land. Of je kan met de Cube of Truth op straat mensen beelden laten zien uit de bio-industrie, flyeren of gesprekken aan gaan.

Hou je het liever op het eten? Doe dan mee met een vegan potluck of workshop. Eten is immers iets dat verbindt, dat het ijs breekt en harten doet ontdooien. Niks belangrijkers dus dan iets lekker maken en dat delen met je vrienden, of het nou oude of nieuwe, vegan of non-vegan vrienden zijn: sharing is caring.

Voor vegan evenementen, inclusief demonstraties, workshops en potlucks, zie: veganevents.nl.

Ben je op zoek naar vegan catering? Hier vind je een lijst met vegan cateraars!


Op de hoogte blijven van wat er speelt op vegan vlak? Volg ons op Facebook!