Ben jij zelf 'vega-curious', maar is er niemand in jouw omgeving die al vega is? Of wil je graag meer mensen leren kennen die vega zijn en meer leren over wat de vega leefstijl allemaal te bieden heeft? Dan moet je zeker eens een vegan evenement bezoeken.

Aankomende vegan events: 


 Elke maandag 18:30 - 20:30: Vegan Diner bij Robin Food in Amsterdam (Frederik Hendrikstraat 111). Drie gangen menu voor een tientje! Meer info.

 6 mei 12:00-23:00 Vegan Food Festival Amsterdam. Bedoeld om je te inspireren en om mensen samen te brengen, organiseert Vegan Amsterdam een eendaags vegan festival in OT301! Met inspirerende lezingen over vegan advocacy, kookworkshops door vegan chefs en stands met toffe producten en merchandise. Niet te vergeten het heerlijkste eten en optredens van bands en dj's. Meer info. 

Lees ook: "Wat ik heb geleerd van VeggieWorld" 

 Elke laatste zondag van de maand 10:00-12:00: Bottomless Brunch, HappyEarth Kitchen Rotterdam (Zwaanhals 299). Onbeperkt vegan buffet voor 19,50 euro. 100% plant based lactosevrij met raw en glutenvrije opties. Dit event is er iedere laatste zondag van de maand! Meer info. 

 13 mei 11:00-19:00 The Green Shift Groningen. Zo fijn voor Groningers dat er nu ook een vegan festival is! Lezingen, workshops, eten, alles wat een veggie nodig heeft in zijn of haar leven. Meer info. 

Op de hoogte blijven van wat er speelt op vegan vlak? Volg ons op Facebook! 

Zie voor meer vegan evenementen, inclusief demonstraties, workshops en potlucks, zie: veganevents.nl

Ben je op zoek naar vegan catering? Hier vind je een lijst met vegan cateraars!