LEESVOER

Altijd fijn om door een boek te kunnen bladeren voor inspiratie, recepten en leuke anekdotes. Zie hier onze favoriete vega boeken!


Je eet vlees omdat je bent opgegroeid met het verhaal dat het natuurlijk is.... Maar tegenwoordig krijgen de nadelen van vlees meer aandacht. In Vlees is dood, lang leve groente laat Robin Schaper op een heldere, wetenschappelijk onderbouwde, en overtuigende manier zien dat de feiten beter zijn dan het verhaal.


Een vegan (kook)boek met uitgebreide informatie, praktische tips, handige lijstjes en meer dan 80 vegan recepten voor makkelijk en lekker plantaardig eten! Of je nou een fervente vleeseter bent, een hobby kok, een veganist, of gewoon iemand die van lekker eten houdt: dit boek is gemaakt voor jou!


Boele Ytsma neemt je in zijn boek Ik ben een planteneter, net als jij mee op een spannende tocht naar een nieuwe levensstijl van gezondheid, energie en passie voor het leven. Een levensstijl die je lichaam sterk en vitaal maakt, en tegelijk een oplossing biedt voor grote problemen van deze tijd: dierenwelzijn, klimaat en voedselschaarste.


Kickstart daagt je uit om uit je voedsel-comfortzone te stappen en biedt praktische oefeningen en checklists om direct gezonder te leven. Met ruim 65 heerlijke recepten is Kickstart een bron van inspiratie om je gezonde leefstijl vol te houden. Eerder verscheen van schrijfster Lisa Steltenpool De vegarevolutie, dat werd uitgeroepen tot Beste Vegetarische Kookboek van 2014 en een Vegan Award won.

Groente uit zee is een kleurrijk en informatief boek waarin je alles leest over zeewier. En natuurlijk kun je zelf aan de slag met 50 heerlijke plantaardige recepten!


De Groene Meisjes geloven dat een groen leven vooral leuk moet zijn. Daarom besloten ze dit heerlijke vegan-handboek te schrijven, vol verhalen, tips en recepten voor een bewust leven zonder dierlijke producten.