YOUTUBE & GOOGLE!

Tik op YouTube of Google in waar je trek in hebt, met het woordje "vegetarian of vegan" ervoor en je krijgt een uitgebreid aanbod aan recepten.

GEWOONVEGAN.NL

Op www.gewoonvegan.nl vind je allerlei 100% plantaardige producten! Neem ook een kijkje in deze vegan webshop.

BLOGS & VLOGS


Tom & Cilla zijn twee sportieve vegans die je alles vertellen over de plantaardige lifestyle en je lekker laten meegenieten van wat ze zoal eten. Check hun leuke YouTube kanaal: Vegan Animal en Cilla's blog SquatCilla.nl.


De Groene Meisjes is een superleuk en inspirerend blog met heel veel kleurrijke, gezonde, budget vriendelijke en heerlijke recepten! En veel over de groene lifestyle, een van de beste blogs van Nederland!


De Groene Zus is een super fijn, ontspannend, groen blog met recepten, mooie producten, gastblogs, boeken, entertainment, tips en food for thought.


Jon Venus is een gespierde hunk die vroeger een enorm hekel had aan zijn vegan broer. En nu is ie zelf vegan. Hij heeft een tof YouTube kanaal en hij heeft een website waarop hij dieet- en trainingsadvies geeft aan mensen die fit willen worden.


Culinaire hoogstandjes zonder vlees op dit smakelijke & vermakelijke YouTube channel: Hot for Food! Heerlijk meegenieten!!


YouTube kanaal The Edgy Veg is een ware schatkist aan te gekke recepten voor echte vlees- en junk food liefhebbers!