Even Geen Vlees = meer energie!

Sporters hebben geen vlees of dierlijke producten nodig. Probeer het uit en zie jouw prestaties verbeteren! Wist je bijvoorbeeld dat Mr Universe vegan is en dus helemaal niets van dieren eet, geen vlees, geen kwark, geen eieren. Dit is wat hij er zelf over zegt: 

"Sinds ik veganist ben, is mijn training fantastisch. Ik voel me goed als ik wakker word, ik heb meer energie, mijn herstel is heel goed en ik heb geen pijntjes."

Wil je het zelf ervaren? Check deze toffe vegan sporters waar je veel van kan opsteken:

PLANTSTRONG


"Trainen gaat om het behalen van resultaten die zich visueel uiten in een gewenste fysiek. Het resultaat van een plantaardig dieet is het volledig bannen van dierenleed uit jouw voedingspatroon. In een samenleving draait het om ‘samen leven’ onder respectvolle omstandigheden. Ga voor een 3-dimentionale efficiënte aanpak: mens, dier en milieu.

Be friendly, be strong, be the best you can be.”

Fedor Kerstiens

Plantstrong.nl

SquatCilla


Cilla houdt zich op SquatCilla.nl bezig met het combineren van (kracht)training en een vegan lifestyle. Genieten met hoofdletter G én zonder de geijkte geitenwollensokken Ze is er voor vegans, maar zeker óók voor niet-vegans, omdat ze het juist mooi vindt om iedereen te inspireren met haar artikelen.

SquatCilla.nl

JON VENUS


Jon Venus is een bekende YouTuber die vroeger een enorme hekel had aan veganisten . Inmiddels maakt hij korte metten met alle vooroordelen die er bestaan over de vleesvrije leefstijl. Hij is fitter dan ooit en het is zijn missie om jou op weg te helpen naar een fitte, sportieve en gezonde leefstijl. 

JonVenus.com