Begin deze maand kwam de documentaire A life on our Planet van David Attenborough uit. Uiteraard heb ik deze film ook bekeken. Ik vond A Life on our Planet prachtig. Hele mooie beelden, hele mooie kernboodschap. Maar er worden in de film ook dingen gezegd waar ik erg van schrok. Dingen die niet goed zijn voor het leven op onze planeet. En daar vertel ik jou graag meer over!

Zo zegt David bijvoorbeeld dat, als we op een goede manier omgaan met onze planeet en de oceanen, vissen een voedselbron kunnen zijn voor ons. Maar we hoeven vissen helemaal niet te eten! Sterker nog, voor het klimaat is het juist veel beter als we de vissen zoveel mogelijk in de zee laten. Wil jij hier meer over weten? Lees dan hier het artikel wat ik eerder over vissen schreef.

Wat vond jij van de documentaire? En van mijn reactie? Laat jouw mening achter in de comments. Ik ben erg benieuwd!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.