Voor OneWorld schreef ik een artikel over corona risicofactoren en gezond eten. En vooral mijn vraag waar de gezonde dieetadviezen blijven. Hierop ontving ik een heleboel reacties, namelijk dat mijn artikel validistisch zou zijn. Ik heb mijn artikel naar aanleiding van deze kritiek nogmaals bekeken en ik kan zelf niet ontdekken waarom dit artikel validistisch zou zijn.

Ik herken me niet in deze kritiek. Mijn artikel is gebaseerd op feiten en op wetenschappelijk onderzoek. Ik geef aan dat een plantaardig dieet kan dat helpen tegen de risicofactoren van corona en kan zorgen voor een betere gezondheid. In deze video licht ik dit allemaal verder toe.

Je kunt mijn artikel op de website van OneWorld vinden. Hierbij wil ik wel nogmaals aangeven dat in dit stuk een aantal dingen zijn aangepast door de redactie.

Ik hoor graag hoe jij hierover denkt. Laat je het me weten in de comments?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.