Ingrediënten

voor 4 personen

  • 2 zakken nacho chips (1x naturel, 1x Doritos Sweet Chili)
  • 3 tomaten
  • 1 witte of gele middelgrote ui
  • 1 bos verse koriander
  • 4 kleine of 2 grote rijpe avocado’s
  • knoflookpoeder
  • olie naar keuze om in te bakken
  • 1 witte of gele middelgrote ui
  • 4 middelgrote champignons, in plakjes gesneden
  • 500 gram bruine bonen, uitgelekt

Bereiding

Bereidingstijd: 30 minuten.

  1. Maak eerst de salsa: snij de ui en tomaten in blokjes en de koriander fijn. Schep dit bij elkaar.
  2. Snij de avocado’s door de helft en schep het vruchtvlees in een schaaltje. Prak dit met een vork tot een smeuige guacamole, breng op smaak met een snufje knoflookpoeder.
  3. Snij de ui en de champignons in stukjes, verhit een pan en fruit de ui en champignons in de olie.
  4. Voeg de bonen erbij en prak dit met een stamper tot een ruwe massa.
  5. Breng op smaak zwarte peper.
  6. Verdeel de nachos in een ovenschaal of vier kleine ovenschaaltjes, verhit de nachos twee minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden, zodat ze extra krokant worden.
  7. Verdeel de bonenmassa over de nachos, maar hou aan de randen wat nachos vrij zodat je ze met je vingers kan pakken.
  8. Verdeel de guacamole over de bonenmassa en verdeel vervolgens de salsa over de guacamole. Serveer direct.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.