Ik zag laatst een wat oudere video voorbij komen van RTL Boulevard. Deze video ging over Miley Cyrus en het feit dat ze weer vis eet. Terwijl Miley eerst vegan was. Miljuschka Witzenhausen had daar in een uitzending een felle en duidelijke reactie op. Miley heeft volgens haar namelijk voldoende financiële middelen voor een goede diëtist en een chef, die heerlijke maaltijden voor haar kan koken. Op deze manier moet het toch lukken om een veganistisch dieet vol te houden? Bovendien geeft Miljuschka aan dat een plantaardig dieet hartstikke goed is voor de planeet en het dierenwelzijn. Zelf eet ze ook wel eens vegan, maar voor haar draait eten vooral om smaak.

Moet lekker het voornaamste uitgangspunt zijn als het om eten draait? Als je iets lekker of fijn vindt, is dat niet altijd een excuus om het maar gewoon te doen. Zeker niet als je hier andere mensen of dieren pijn mee doet. Het is zoiets moois en positiefs als je dieren geen geweld aan doet en ervoor kiest om geen dierlijke producten meer te eten.

Kortom, ik daag Miljuschka Witzenhausen uit om vaker plantaardig te eten! De keuze is tegenwoordig reuze en ze zal zien, ook een veganistische maaltijd is hartstikke lekker. 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.