Ingrediënten
voor 4 personen
- 3-4 eetlepels olijfolie
- 1 broccoli
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 2 teentjes verse gember
- 1 rode peper
- 200 gram volkoren noodles (Go Tan)
- 2 pakjes tofu roerbak gehakt of vegagehakt
- 2-4 eetlepels sojasaus
Bereiding
Bereidingstijd: 30 minuten.
- Snijd de broccoli in kleine stukjes en snijd de ui, knoflook, gember en rode peper fijn.
- Bereid de noodles volgens de verpakking en zet apart.
- Verhit een wokpan met de olijfolie op hoog vuur. Doe als de pan heet is de groenten erin en roerbak deze tot de broccoli gaar en naar wens is (proef een stukje). Let op: als je merkt dat het wat gaat aanbranden, doe dan extra olie of een klein scheutje water in de pan.
- Als de broccoli gaar is, doe dan het tofugehakt en de noodles erbij. Roer alles goed zodat de groentes goed verspreid zijn.
- Breng op smaak met de sojasaus, proef zelf hoeveel sojasaus je lekker vindt in het gerecht. Serveer direct.