Ingrediënten

voor 4 personen

  • 700 gram aardappelen
  • een kwart rode kool
  • 8 eetlepels vegan mayonaise
  • 1 komkommer
  • 4 vega schnitzel (bijvoorbeeld van Tivall of Vivera)
  • bakje alfalfa
  • 500 gram sla
  • optioneel: een citroen in plakken gesneden
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereiding

Bereidingstijd: 30 minuten.

  1. Schil en kook de aardappelen gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes.
  2. Rasp de rode kool fijn.
  3. Leng de mayonaise aan met water en roer er wat knoflookpoeder en eventueel kruiden door.
  4. Snijd de komkommer in plakjes.
  5. Maak alvast een bord op met de sla, alfalfa, komkommer, rode kool en eventueel als garnering plakjes citroen.
  6. Bak de aardappeltjes in een hete koekenpan met olijfolie tot ze krokant worden.
  7. Bak de schnitzels volgens de verpakking.
  8. Doe de aardappeltjes en schnitzel op de salade en doe er wat van de mayo saus bij.
  9. Eet smakelijk!

2 Comments

  1. ik ben 10 en ik hou heel veel van dieren als ik kijk naar hoeveel dieren er dood gaan omdat ik vlees wil, dat is zijn veel dieren dus ik heb besloten om vegatarisch te worden doormiddel van deze website kan ik het beter en eet ik net zo’n lekker eten als met vlees. en ik ga ook nooit meer vlees eten. doormiddel van jullie website is het mij gelukt!!

    • Armanda Reply

      Hoi April, wat goed van jou en wat fijn om te horen dat onze website heeft geholpen! Als je nog tips nodig hebt, laat het weten via social media. 🙂 Groetjes, Armanda

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.