Toen ik las dat China wildedierenboerderijen verbood en dat er inmiddels al 20.000 wildedierenboerderijen zijn gesloten, vroeg ik me af:

‘Waarom wel dit soort boerderijen en niet boerderijen waar kippen, varkens en koeien worden gefokt?’

Daarna ging ik me erin verdiepen. Wat ik ontdekte was zo schrikbarend, dat ik er een artikel over schreef voor OneWorld. Dit artikel is inmiddels een kwart miljoen keer gelezen en we hebben het ook naar het Engels vertaald. Lees het, deel het, laten we het dier uit de voedselketens innoveren.

Naar aanleiding van mijn corona-artikel kwamen er een aantal vragen binnen. Die behandel ik in deze video:

Er kwam ook kritiek. Die behandel ik in deze video:

Wil je het niet van mij aannemen? Dat kan ik begrijpen. Ik ben immers geen viroloog of bioloog. Ik vertel het zoals ik het heb begrepen uit de bronnen die ik raadpleeg: de WHO, de FAO, het RIVM, de NVWA, het CDC en officiële nieuwssites. Daarom link ik in het One World artikel naar de bronnen en laat ik in mijn video’s de bronnen zien. Je kunt de bronnen zelf raadplegen.

Ook kun je deze artikelen lezen. Of bekijk de documentaire van Tegenlicht, waarin virologen het zelf uitleggen:

Ben je benieuwd geworden naar kweekvlees? Lees dan dit artikel dat ik erover schreef: ‘Cellulaire agricultuur is het ultieme antwoord op pandemieën zoals corona’.

1 Comment

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.