Ingrediënten

voor 4 personen

  • 3 el vegan mayonaise van Hellmans
  • 4 teentjes knoflook
  • knoflookpoeder
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 2 pakjes Vivera kipstukcjes
  • shoarmakruiden
  • 8 pitabroodjes
  • zakje gemende sla
  • tomaat

Bereiding

Bereidingstijd: 15 minuten.

  1. Meng de mayo met de uitgeperste knoflook, de oregano en wat knoflookpoeder, voeg water toe om de saus dunner te maken.
  2. Bak de vega kipstukjes goudbruin in olie met shoarma kruiden naar smaak.
  3. Maak de pitabroodjes nat en bak ze volgens de instructies af.
  4. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes.
  5. Snijd de pitabroodjes open en vul met sla, tomaat, “shoarma” en saus. Andere vulling is natuurlijk ook heerlijk, zoals paprika komkommer, hummus, falafel en wat je maar kan bedenken!

Write A Comment