Ingrediënten
voor 4 personen
- 4-6 grote aardappelen
- 4 el olijfolie of andere olie naar keuze
- peper en zout
- 400 gram sperziebonen, vers of uit pot
- 2 pakjes Vivera Kipstukcjes
- AH Jus met uitjes
- 1 pot appelmoes
Bereiding
Bereidingstijd: 30 minuten.
- Kook of stoom de aardappels geheel in hun schil beetgaar.
- Leg de gare aardappels op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat ze vijf minuten afkoelen.
- Warm ondertussen een oven voor op 180 graden Celsius.
- Druk de aardappels dan voorzichtig plat met de onderkant van een glas, besprenkel met wat olie en peper en zout en zet ze voor 10 tot 20 minuten in de oven.
- Kook de verse sperziebonen of verwarm de sperziebonen uit pot.
- Bak de Kipstukcjes in olie of plantaardige margarine.
- Maak de jus volgens de verpakking.
- Serveer de Kipstukcjes met appelmoes en schenk de jus lekker over de aardappels en sperzieboontjes.